Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- möjlighet

det bär på ljuset
trots lidanden
den för oss in
leder oss rakt mot pudelns kärna

vi fruktar bara mörkret
och dansar en möjlighet i bruset
sen kan motivet enbart vara hägring

så simpelt i sin frånvaro
och fylld av oanade konsekvenser

det bär på ljuset
tanken som föddes vid min grav
och lånade berusningen från sin omgivning

det bär på alltet
som rusar i mina vener
och tar alltet i sin famn

allt mynnar
ensamt
vackert
och självklart

i sin möjlighet




Prosa av Max Poisé VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-15 19:33



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Fantastik =)
2011-01-15

  Emme VIP
Kung Max =)) Bra bra bra!
2011-01-15

  prinscess VIP
ja bara som du kan skriva mycket bra
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP