Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett universum

Låt din varma andedräkt utforska mig. Vandra längs mig som på en mjuk skogsstig.

Finn mina dalar och mina vattenhål. Bada i mig och sola dig i glansen av mig.


Låt mina skuggor svalka dig. Låt mina vätskor släcka din törst.

Vila i mig när vandringen blir för tung. Jag bär dig.


Som ett universum finns jag för dig. Ett universum av lust och längtan.

Ett outforskat revir som längtar efter erövring.





Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-15 23:22



Bookmark and Share


  LassO
så du frestar.... "oskyldiga pojkar" jag eller i alla fall den som du tänker på
2011-01-30

  •AW•
vilken vacker inbjudan!
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist