Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen

En

enda sak

bör du veta

om kärleken.

 

Dansar du med

en fri själ,

fånga inga minnen,

bygg inga framtider,

och

tänk inte

på nästa steg.

 

Glöm aldrig

mina ord.

Dansen blir då

din kärleks död.

 

K

ä r

l e k e n

n u.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 908 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2011-01-16 12:14



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Stor sanning i detta
2014-07-15

  WyS VIP
Åh...sååå sann! Närvaro!
2013-09-14

  Dufvenberg
Vackert, sirligt konstverk.
2012-06-04

  Minkki VIP
Titeln är perfekt. Ändra inte.
2011-12-19

  Linda CH VIP
Gillar dina lekar med ord. De dansar fritt i kärlekens namn. Applåd!
2011-06-13

  SusieQ
En stor sanning. Undrar hur många dödsdanser jag dansat. Och önskat efter att jag hade haft luft under fötterna, istället för att klompa runt som en koloss på lerfötter. Applåd.
2011-05-15

  Stjärnöga
Så underbart finurligt
formulerat..
slutet är kärnan
dansen, kärleken..
allt finns bara NU.

Önskar det vore lika
enkelt att leva
som det är sant!

Tack för underbart
vacker poesi!
2011-02-21

  noname_realmind
Tjusigt fångat!
"Dansande frisjäl" förstås! :)
2011-01-24

  Lena Själsöga Keijser
titel
titulera

ofta har jag märkt i livet att
det första var det vilket bilden bad dig om
var ditt hjärtas röst

vackra strömmar målar

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint tecknat som kär lek
2011-01-19

    sårosa
å! så mycket sanning och så himla fint
2011-01-18

    ej medlem längre
Denna dikt läser jag om o om igen,
den tar andan ur mig..
Andra stycket slår mig till marken,
känner så väl igen,
När jag verkligen älskar släpper jag den andra
fri,, och mig själv..
2011-01-16

    ej medlem längre
Älskar din lekfullhet.
Vackert.
2011-01-16

  Ninananonia VIP
Ja:)
Den är underbar.
och sann :)
2011-01-16

  walborg
Mycket tänkvärt och elegant på slutet!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP