Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara din när lamporna släcks.

Jag ritar hjärtan med mina fingertoppar på din nakna hud.
och du låter mig fortsätta tills jag tröttnar.
För vi har inte bråttom någonstans.
Här kretsar allting om dig, och mig.
Om oss.

För i ett mörkt rum syns inte krossade drömmar.
Det existerar inga måsten eller tvång.
I ett mörkt rum omfamnas man och göms så länge man vill.
Man göms tills någon tänder lampan.

Men i ett strömavbrott finns bara du och jag.
Och mina hjärtan på din hud.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-16 15:18



Bookmark and Share


  F.
Intensivt. Kryper in under huden och stannar där ett tag för att beröra. Snyggt!
2011-01-21

  Niclas Petersson VIP
Vackert med en stänk av vemod någonstans.
Gillar. Mycket.
2011-01-16

  blaite
Mycket snyggt
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter