Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Ty den röda himmelen skrämmer dig,
du säger du är rädd.
Jag väntar på dig,
blickar ut i natten med ett sökande öga.
Jag vet,
ty jag vet att du en dag kommer stå här igen.
När solen sväljer allt mörker,
när jag från mitt fönster hör fåglar sjunga igen.
Jag vet,
ty jag vet att du är modig.
Att du igen kommer möta mig med lysande blick,
vid Frihetens staty.

Ty du är Lyckans son.
Dömd till godhet.




Fri vers av Sockerlös
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-16 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerlös