Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annanstans

Jag känner basen i golvet, eller i taket.
Kanske inifrån mig själv.
Och jag undrar varför jag inte längre kan se några stjärnor
när jag tittar ut genom mitt fönster.
Ljuset från taklampan är inte tillräckligt,
aldrig blir det tillräckligt.

Jag har stora mängder grönt tyg i en byrålåda,
men ingenting att göra av det.
Se där.

Jag ser
kaos närma sig, känner igen honom,
men lyfter inte ett finger.
Det är inte ett välkomnande,
det är en stillastående flykt.
Jag har lämnat min kropp,
lämnat den på rälsen,
handlingsförlamad.
Jag är någon annanstans.




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-16 21:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lätt att förstå och ta till sig, just en sådan där text att läsa mellan raderna på, om en håller i tidiningen eller boken och har tid över.
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh