Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio år sedan det var januari

Min vän. Fågelunge
Nära årtionde av saknad
Dina vingar nära
Inom mig. Saknad
Bara önskar du var här
Leendet som gjorde mig
Aldrig lämnar du min sorg eller glädje
Alltid kärlek
Famn för barnbarnet. Min Farmor
Signe
Liten fröken
Dina kramar var det bästa barnet i mig visste
Värme
Styrka
Lycka
Du gav mig
Alltid.




Fri vers av poetlinan
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-17 07:57



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Vackert och riktigt längtansfullt min vän.. kram applåder
2011-01-22

  Diffusiaria
fint om saknad.
2011-01-17

  Seglaren
en död farmor
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan