Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Listan kan göras lång.  Detta är bara början.




TOKIGA ORD

 

Vargwobbler - Liten Jakthund
Ljusrutetorkare - Strålkastartorkare
Draksylt - Stark krydda typ. Piri-Piri, Sambal Oelek
Korallhäftigt -  Vet ej
Pansarnål - Vet ej
Brandmannarna spröt - Brandmännen sprutade

Vargwobbler - Liten Jakthund
Ljusrutetorkare - Strålkastartorkare
Draksylt - Stark krydda typ. Piri-Piri, Sambal Oelek
Korallhäftigt -  Vet ej
Pansarnål - Vet ej
Brandmannarna spröt - Brandmännen sprutade

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-17 12:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Struva.
2011-01-17

  Peter Olausson VIP
Draksylt skall jag absolut använda, Stefan! Bra!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar