Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=uXLbQrK6cXw


En skam

Jag sitter där pà klippan
ser ut över havet
minns delfinerna som fanns där
innan miljökatastrofen
de försvann...

Nu sitter jag och tittar ut över ett dött hav
det finns inte längre nàgot liv i det havet
Och vem är skyldig till denna massdöd?

Det finns inga undanflykter
det finns bara en skyldig art
och tyvärr är jag en av denna art
det är en skam som jag känner
en skam...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 17:03



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
instämmer
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm