Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går fortfarande

min förmåga att förmedla
är förövrigt förtvivlande.

Men skriva är min förmåga
att förklara mina stunder
när både du och jag var små.

Vart jag än går.
Så kommer tiden fortsätta att gå.

Jag kommer växa och bli stor.
Men i mina ögon blir du kvar ,
precis så som du var.

Tyvärr finns du inte längre kvar.
Men du kommer alltid bli finnas
både i mina tankar och
mitt kärlekspumpande hjärta.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-17 18:39



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Skiljelinjen mellan liv och död är det smärtsamma...tycker du förmedlar känslor och verklighet så bra här...
Han kanske finns närmare än du tror
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg