Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ufon 6lingar så mycket fantastiskt


Idag kom hon



det som ändå är mest fantastiskt är

barnen

var kommer de från?

ja jag vet att de kommer från mammas mage och allt det där

men

de är så olika

de är så kloka

själen

viljan

kärleken




Fri vers av Christine Sabel
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-17 20:28



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint om våra älskade barn.
Men visst kan man fundera lite kring hur allt är.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel