Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTROLL


Svårt att ha detta hära,
finns då ingen garanti.
Bara vår Herre kan ha
det fullt ut.
Det kan också vara en
orangevit trekantig skärm
ut i skogen som man finner
med karta och kompass.
Då värmer det gott att
hitta en kontroll.
Svårt att ha detta hära,
finns då ingen garanti.
Bara vår Herre kan ha
det fullt ut.

Det kan också vara en
orangevit trekantig skärm
ut i skogen som man finner
med karta och kompass.

Då värmer det gott att
hitta en kontroll.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-18 11:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen annan än Han ska ha hundraprocentig kontroll över en kristen.
Kvinnor som vill ha kontroll är häxor.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar