Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORIENTERING II

 

Fritt vägval i okänd mark.
Jag skall finna min väg längs banan.
Olika typer av terräng:
Över mossar
och kärr,
sänkor och höjder.
Vid brantens fot,
vid stigförgrening,
bäckens krök.
Vid gärdeskanten
och sten.
Jag finner min väg
till målet fram,
sånt é livets väg
minsann.

Fritt vägval i okänd mark.
Jag skall finna min väg längs banan.


Olika typer av terräng:

Över mossar
och kärr,
sänkor och höjder.
Vid brantens fot,
vid stigförgrening,
bäckens krök.
Vid gärdeskanten
och sten.

Jag finner min väg
till målet fram,
sånt é livets väg
minsann.

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 12:13



Bookmark and Share


  Jaseph
Härlig terrängbeskrivning!
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar