Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Skrutten 5


Minnesord



Vi har nu alla här ett val att ta,
att minnas Hans goda sida.
Vi vet alla hur Han kunde va,
men varför ska vi fortsätta lida?

Det verkar lättare att fördöma andra,
än att bry sig mer om varandra.
Men det är lättare att förlåta någon nära,
än att på hat och skuldbörda bära.

© Boa Berg
2005-12-09
04:38




Fri vers av Boa Berg
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-12-09 04:44



Bookmark and Share


    Jasa_mange
helt sant vännen
2005-12-09

  Peter Stjerngrim VIP
Så sant det du förmedlar!
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg