Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en sån jävla idiot





Jag är trött på hur du beter dig
jag är trött på vem du är
du är så jävla känslokall och värdelös

Jag vet, skulle det stå mellan mig
och drogerna så skulle det bli
drogerna varje gång

Jag har sagt att jag kan leva med det
jag tänkte bara påminna dig
för att jag trodde jag betydde något för dig
inte av hur du beter dig utan av
saker du brukar säga när du är hög
eller nykter med för den delene

Jag vet att du brukar prata om mig
jag har aldrig sagt det förut men
jag älskar det så jävla mycket
det gör mig lycklig
sluta inte med det för guds skull

Jag vill bara att du ska vakna
upp en dag och fatta att du älskar mig
ringa mig, be mig komma över
ta mig som en man
VAR EN JÄVLA MAN

Du är så uttjatad
du är så, du är bara du
det kommer aldrig gå att ändra dig
men det var faktiskt inte min åsikt heller

Jag skulle inte ändra en enda sak med dig
inte ens om du gav mig chansen
om du bad mig

Jag vill ha dig
exakt som du är




Fri vers av Citrusblomma
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma