Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skygglappar

Och där var skammen
den ändlösa
kanske bottenlösa
men knappast grundlösa
Skammen som raskt spikar upp plank i mitt huvud
om jag släntrar farligt nära kanten
Så jag ska slippa se
slippa kännas vid
det som aldrig borde varit där
Planken är nu en del av kulissen
och jag intalar mig att världen slutar där
Att bakom finns inte
Fanns kanske men
finns inte
Får bara inte finnas.




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-18 17:45



Bookmark and Share


  F.
Befogade applåder! Åh.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh