Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite doft av sommar, lite doft av känslor...

se dig skratta
som en kratta

med vad gör det
när ingen vet

mer än vi
och inte ni

vi leker en lek
en sommar med smek

och doftar blommor
hjärta som trummor

gräset som kliar i nacken
när vi myser i backen

kan jag få vara
ta på dig liksom bara

ett papper som blåser förbi
men inte märker väl vi

för vi ser ju blott varann
och hur vår kärlek brann




Fri vers av ms Piggy
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy