Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan till exempel ...

Man kan till exempel gnaga sina egna kroppsmodifikationer runt handleden, med risk för svullnader och infektioner.
En nål i kirurgiskt stål och ett horn i bläck är dock att föredra, det är renare, men akta venen! Punktera denna och den röda kliniskheten byts mot en mörkblå förruttnelse.
En kanyl är också bra; ingen spik och utan nickel. Genom brosk och fyra lager fett i ett rent snitt. Förblöd inte, bara våga förblöda innan ringarna är upphängda. Om ingen kanyl finns i skåpet går en halvcentimeter rostfritt bra; inte oljig, inte smittad.
Nosringen kasseras till helcentimetrarna. Den är trög och trubbig som en ungkalvs bröl. Men den tränger fläckfri genom brosket och ut.




Fri vers av Torgrim Takstain
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torgrim Takstain