Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Androm till Varnagel [rimvers]

~*~

Haltande går mormor fram med käpp
månen lyser över vedbon i natt igen
minnet av det förgångna klarnar så upp
katten kliar örat och sover sedan vidare
av väderväxlingen

Över sjöns is hörs det en dov knäpp
fiskaren med linan ute drar då in igen
dystra mörka vintermoln klarnar nu upp
nattens frid är över och dagens ljus tar vid
i den isande gryningen

LPWJ 19/01/11




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-19 06:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2011-02-05

    ej medlem längre
Bra skrivet
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP