Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första haiku

Det finns ondska här


dold bland lögner och bland svek


sårande för allt




Bunden vers (Haiku) av Sikska
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska