Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofyrasju.

Jag skrattar för mycket.
Så att det blir svårt att andas,
så att det gör ont överallt på ett
bra sätt,
så att jag blir alldeles matt i hela kroppen.

Jag gråter för mycket.
Går igenom sju steg av sorg
trots att ingen har dött.
(Även om det kan kännas så ibland.)

Jag känner för mycket och ändå
ingenting.

Framförallt längtar jag för mycket.
Så att det blir svårt att andas,
så att det gör ont överallt på ett
dåligt sätt,
så att jag blir alldeles matt i hela kroppen.
Så att jag går igenom sju steg av sorg
trots att ingen har dött.

Även om det kan kännas så ibland.




Fri vers av ungefär
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-19 20:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
återigen, helt perfekt skrivet
2013-03-04

  ExtraordinaryMe
Något av det bästa jag läst. Sjukt vad duktig du är.
2011-03-09

  julia.s
åh vad jag känner igen mig
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär