Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan turbulens på känslobarometern.

Det är inte lätt att leva tillsammans.
Inte ens för dem där livet bara flyter på
utan turbulens på känslobarometern.
Det är definitivt inte lätt att leva tillsammans
friktionsfritt
Men vi har gjort det såhär långt.
Visst har vi påverkats.
av yttre omständigheter
och för att vi är de personer vi är,
operfekta, som alla människor är.
Jag är lite skev här, och han lite skev där.
Jag vet "var skåpet ska stå",
vilket är härborta ena dagen och därborta andra dagen
Han vet också "var skåpet ska stå"
och i hans fall då helst fastspikat i golvet...




Fri vers av Inner_Sanctum
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inner_Sanctum
Inner_Sanctum

Mina favoriter
För din skull...