Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du?

Ännu en natt
när jag inte förmår mig
att lägga mig bredvid dig

som ingenting

som om dina ständiga förlåt
skulle laga allt.

Ännu en natt
när jag bara inte kan
att ha tillit till dig

som om allting

som om dina hårda ord
skulle vara osagda

Ännu en natt
När vi helt enkelt inte kan

Finna vägen tillbaka till varann




Fri vers av Inner_Sanctum
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-12 00:30



Bookmark and Share


  Emme VIP
Förstår dina ord, hoppas ni
hittar tillbaka till varandra...
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Inner_Sanctum
Inner_Sanctum

Mina favoriter
För din skull...