Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT ANSIKTE

Frågan lyder, leva eller dö!
Du lever en unik gång.
Njut av livet!

Var och en levande,
ödet är detsamma,
dö och bli till slut förglömd.

Du föddes en gång
liksom en späd blåsippa om våren,
din bortgång kan vara framme,
innan violer vissnat bort

När du en dag är avliden
känner jag saknad efter dig
längtan har ditt ansikte




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-20 04:24



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
fint livsperspektiv
från yngre äldres
horisont.
bokmärker, tack!
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman