Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när han som den tillhör kommer


rösten sveper genom universum
hör du den
hör du den

han kallar på de sina
följer du den
följer du den

öppna öron
öppna hjärtat

konungen kommer
konungen kommer

på himmelens skyar

solen går upp
och aldrig mer ner

aldrig mer ner




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-20 09:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta nalkas med stormsteg.
2011-03-10

  Maria T
Jesus kommet rillbaka
någon dag
2011-01-30

    ej medlem längre
Jag ser hans silluett men vill se mer.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP