Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARM INOMBORDS


När jag ser dig, min älskade
blir jag varm innombords.
Léendet gör underverk
liksom din glada nuna.
Kanske dom svallande
värmevågorna som blir
har med någon slags
klimakterie eller
obalans med testosteronet.
Och inte alls beror på
ditt vackra hår, min älskade,
eller din kurvighet
som gör mig het.
Kanske har jag för tjockt
på mig eller att rummet
är för varmt?
Jag har ju dubbla tröjor
och underställ.
Eller är det ditt
dubbelpipiga decoltage
som har harpunerat mig?
Träff sänkt!
Får väl börja med att
ta av mig jackan så
får vi se vart det leder.
När jag ser dig, min älskade
blir jag varm inombords.
Léendet gör underverk
liksom din glada nuna.

Kanske dom svallande
värmevågorna som blir
har med någon slags
klimakterie eller
obalans med testosteronet.
Och inte alls beror på
ditt vackra hår, min älskade,
eller din kurvighet
som gör mig het.

Kanske har jag för tjockt
på mig eller att rummet
är för varmt?
Jag har ju dubbla tröjor
och underställ.
Eller är det ditt
dubbelpipiga dekoltage
som har harpunerat mig?
Träff sänkt!

Får väl börja med att
ta av mig jackan så
får vi se vart det leder.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-20 11:49



Bookmark and Share


  arja savela
Kul kärleksförklaring;)
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar