Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringande klockor


Ringande
blanka klockor
i den kalla
natten

Älven fryser

Iskyla
över staden
ensam
på väg hem

Gatans ljus
från lyktor
svävar

Himlen klar
i stånd
att sänkas
ner
över jorden

Rosor på fönstren
kyssar
i ditt hår
och en längtan
med ord
ej möjlig att beskriva




Fri vers av Lénon
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-12-09 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon