Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer med kärleken

Den försvinner genom
mellanrum i samtal
ut genom ventilen
i bilkön en vintermorgon
eller när man letar efter
rabattkuponger på ica

Den försvinner

En blick som tidigare
glimmade blir grå
En innerlig kram
avslutas med en klapp
på ryggen och man
förstår

Man vänjer sig
vid förändring fast
plötsligt en dag
står där en frånvaro

Inte en människa man älskat
kräksjuk och serverat frukost

Kärleken gör en
blygsam sorti
skamfylld uppgiven och
otillfredställd


Det finns ingen
älskling kvar




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-25 10:48



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Kärleken behöver kärlek!
Kärleken behöver underhåll och näring!
Kärleken kräver mod och beslutsamhet!
Den kan inte dö bara gå under jorden...
2011-01-31

  * MARY *
precis ...så är det ;)
2011-01-29

  Lars E Jönsson
Lysande..........lite humor, lite ironi, mycket längtan och lite smärta, applåder
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com