Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vårlig jasminrevolution...




DET STÅR STILL


Snöyrans hets har lagt sig ner,
nu sover vitt i ro.
Storhelgshets är slut och så,
nu droppar allt farväl.
Det är så tyst på tunets is
bara vindens sus mot mig och hus,
har fått tunis igen.
Snöyrans hets har lagt sig ner,
nu sover vitt i ro.
Storhelgshets är slut och så,
nu droppar allt farväl.

Det är så tyst på tunets is
bara vindens sus mot mig och hus,
har fått tunis igen.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-21 10:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
LOL!
Good one, mate!
Leve det tunisiska folkets kamp!
2011-01-21

    ej medlem längre
Den här var bra!


"Det är så tyst på tunets is
bara vindens sus mot mig och hus,
har fått tunis igen."



/Ann
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar