Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feltolkningar av kärlek och känslor

varför gråter jag
vad trodde jag
att det skulle bli vi

att vi skulle leva lyckliga
i alla våra dagar
och inte ha nått slut

jag lyckas nog tolka fel varje gång
får för mig saker som inte finns
för jag har uppenbarligen alltid
fel

JAG BLIR SÅ ARG!

nej uch jag ska inte vara bitter
det är ju antagligen mig det
är fel på

tydligen så är jag inte
möjlig att älska
att hålla om när natten
kryper på

JAG HATAR DIG

nä jag skojade bara
du betyder ganska mycket
men de orden lär du aldrig höra

i alla fall aldrig från mig
jag lämnar dig förevigt
förlåt för att jag plågat dig




Fri vers av ms Piggy
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-22 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy