Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan med diamanterna


En gång
då får många år sedan
levde hon, kvinnan med diamanterna
ett liv fyllt av välstånd, materiellt
men i total fattigdom, på kärlek


Rik var han, mannen
som hon levde med
en riktig charmör
fick kvinnorna att känna
sig , som om vore de
de vackraste, de mest intressanta
på denna jord


Gåvor strödde han omkring
som om vore de
julklappar till barnen
från den givmildaste tomte


Ju större hans svek var
desto större blev diamanterna


Kvinnan med diamanterna
tackar nu
för att han hittade
en annan kvinna
att köpa diamanter till
säger stort Tack
säljer sina ädelsten
och börjar sitt nya liv


fri och rik

 




Fri vers av Nic
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-12-09 17:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
och det var en härlig berättelse
2005-12-09

    Bodil Sandberg
Ja den kvinnan kan skatta sig lycklig...
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic