Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid slottets port

Ropet från de
som varit här förut

smyger nerför trapporna

tassar fram
på hala stenar

ner mot oss
som står här

ivriga att möta ljuset
långt, långt därinne

i det yttersta mörkrets
kammare




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-23 14:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark beskrivning klädd i poesins dräkt av känslan att stå på en plats där många levt sitt liv - ibland under svåra former
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP