Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ste u mom srcu


- Sommarnatt i Dubrovnik!

kom, förlorade är vi
ett liv som redan förbisett en längtan
lägg oss ned
visa uppgivenheten och förälska dig

står längst bak i kön
fråntagen rätten att yppa
synas och märkas i din förvånande värld

kom, förlorade är vi
låt månljusets bli vårt vittne
när det omöjliga kommer att ske

har sett distansen i dina drömmar
du är hämtad från fantasin och ditt
kristallklara leende syns av de vågor som
kastas ut mot kiselstenarnas ögonvitor

alla murar som stått emot
all kärlek som överlevt

är vår väg tillsammans mot frihetens vindar

kom, förlorade är vi
se inte omöjligheten i de fårade gränder

se det spirade ljuset när vi förälskar oss i varandra

den kärleken sinar aldrig
och evigheten blir vår vackra morgon




Prosa av Max Poisé VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-23 19:34



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker dikt med styrka som manar fram som en slingrande bäck
2011-01-24

  Peter Olausson VIP
exotisk kraft, drömsk kärlek i ett annat land, en annan tid. Tycker om!
2011-01-23

  tinamarie
tiden står still, helande min själ !
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP