Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrförra Du med stort D


men kanske
var du min
den med stort H

nu tillsammans med
en costa-rican
enligt facebook

drog när jag var
på botten
men hånglade
ända till slutet
i flyttbilen

kanske om du visste
att jag slutat
dricka
slutat äta

på grund av dig

minns du våran hund
död nu

troligtvis med adhd
när han levde

kanske minns du
våra sommarpromenader
i norrlands skogar
när vi letade
lingon och älgspår

vår vinterpicnic
i januari
på ribersborg
i malmö
öl med chips

minns vår första kyss
på ett tak i skåne

innan jag blev den jag blev
och du beslöt dig för
att vidga dina vyer
med en fet dalmas
som spelade gitarr
i nåt halvkänt band

tänk om du hade stått ut
tänk om du inte hade
gjort den där aborten

tänk om det var du
som skulle ha varit med mig

tänk vad annorlunda
livet hade kunnat bli















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-18 11:07



Bookmark and Share


  M_Franke
Berörande, skälvande, sorgset, vackert
2011-02-20

  walborg
Denna kvinna tog inte vara på Dig och Din kärlek till henne - hon saknade kanske förmågan.
2011-02-18

  poetryGirl
sorgset med längtan
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP