Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brottsplatstejp

Virad runt mitt hjärta

Här har ett kallsinnigt mord begåtts




Fri vers av Line W
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-23 21:14



Bookmark and Share


  aol
gillas så utstickande, bra virkat vännen
2011-01-26

    ej medlem längre
Blir alltid lika glad när någon vågar visa farlighet utan att niga lite sött mot slutet-jävligt bra text!
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W