Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var du min drog så är hon min rehabilitering




jag har en sak att säga
gå härifrån
sug min kuk
kom aldrig tillbaka
du kan ta ditt jävla skitliv och
din jävla skitdepression
och slänga dom båda i havet bara
stick

jag trodde du var värd all
min uppmärksamhet
jag trodde att du var underbar
jag är dum i huvudet som vanligt
du lurade mig hela tiden
det är bara ett faktum

du kanske skar lite i mitt
sorgsna lilla emo hjärta
och det skulle ha gjort riktigt
jävla ont om inte
det hade kommit någon annan
exakt den sekunden som du försvann

jag är klar med män
jag ska ha en kvinna i mitt liv
och jag vet precis vem

gjorde du mig illa så läker hon mig
var du min drog så är hon min rehabilitering
fick du mig att stänga ner så väcker hon mig
du fick mig att gråta och hon får mig att skratta

du var min drog och
för mig var du underbar men
du var för medelmåttig och hon
utklassar dig
så hårt




Fri vers av Citrusblomma
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma