Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om den unga förövaren

Var är du?

Bakom dina mörka ögon

tankepauser och blickar ut genom fönstret

Vem är du?

Han som kontrollerar, slår 

och kallar sin flickvän för hora

Eller han som har en flickvän

som bråkar om inget

och skriker högt

 

Är du en sådan som ber sin tjej 

att inte använda smink

att inte ha för fina kläder

Vill du att hon ska vara med dig

talar du skit om hennes vänner

och hennes familj?

 

Var är du?

Bakom ditt skägg, dina tomma blickar

och nervösa röda utslag

Vem är du?

Han som är oskyldig

med en jävligt jobbig tjej

Eller han med en kuvad tjej

vars vilja inte existerar




Fri vers av Bevingad
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-24 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad