Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans elit

plåga är något som
satan speciellt vågar.

alla demonerna i hans elit.
Kämpar för att ta mig dit.

Dom vill mig piska och slå.
Men det ska dom aldrig få!

För mitt hjärta är av stål
och även min själ den tål.

Så låt mig nå
till min skyddsängel
som har skyddat mig i endast 2 år.

Då är det vi
som ska kämpa och slå.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg