Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är annorluna nu




Svarta sminkfläckar så glada lakan
sångerna sjunger och drömmarna sover
en värme som jag inte känt på länge
det finns något speciellt som jag vill ha

Kvinnor är vackrare än män
kvinnor har magi i sig

Jag vill inte ha våldsamt sex till tre på morgonen
sånt är jag trött på
jag vill inte supa och knarka och röka mer
jag är klar med det
jag ska offra det för saker som är värt mer

Det riktiga är det enda vackra
och de riktiga känslorna är dem som värker
och dunkar och svider och gör sig påminda

Du är inte som de flesta
det brukar krävas lite mer för att få
upp mina ögon
jag antar att du är speciell eller något i den stilen
jag har sagt det om några personer nu fuck it
de var alla män
det här är annorluna
jag vill ha dig

Jag vill se ditt leende
jag vill höra ditt skratt
jag vill se dig ful på morgonen med rufsigt hår
och morgon andedräkt
jag vill ha allt det där som kärlek innebär

fast bara om du är med




Fri vers av Citrusblomma
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-25 01:40



Bookmark and Share


  Anna*
En önskan, längtan, förhoppning - applåd
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma