Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ligger där trädet föll

Här under trädet begraver jag dig.

Jag gräver ner mina minnen i jorden och låter maskarna gnaga på dem.

De ruttnar sakta bort och mina fingrar ritar ett kors i gräset.

När trädet huggs ner glömmer jag minnen av mina minnen.

Du är försvunnen, borta för alltid.

Och jag är fri.

Jag lämnar kvar dig här.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-25 12:27



Bookmark and Share


  Julia Larsson olofsson
Jag gillar väkligen såna här texter. Lätta att läsa men ända så djupa lixom, man tänker och begraver sig själv ;)
den ger frihet i fantasin, men den är även helt klar med stämningen. Bra text!
2011-01-25

  objekt3
skönt
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren