Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända hit

Jag trodde nog aldrig att det skulle komma hit
trodde att jag skulle lura er alla lite till
men det sprack någonstans längs vägen
jag förlorade förmågan att ljuga för omvärlden
så jag tittar ner på spillrorna av det liv
jag brukade kalla mitt
för jag kommer aldrig hitta tillbaka dit
Jag kommer aldrig mer titta på fåglarnas flykt från vintern
för jag är för upptagen av min egen flykt.
När jag springer allt jag kan
andas jag bara ibland
mellan andetag som sticker som knivar
skriker jag att alla ljuger
ljuger om allt
och lite till
de trodde aldrig att någon som jag
kunde komma ända hit.




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-25 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm