Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 år (fan vad jag saknar dig).

 

 

Jag saknar dig
är det fortfarande okej att säga så?

Din död är som ett öppet sår
det skaver och tiden
har inte läkt det hål
du lämnade i mitt hjärta
den dagen du dog

I sommar var det 9 år
9 jävla år
sen du gick på denna jord
men jag kan inte
lämna ditt minne ifred
jag kan inte göra det

Jag är aldrig vid din grav.

Visste du det?

2007
var jag senast där
jag lade en blomma som jag plockat på vägen
jag grät och önskade att du kunde komma
tillbaka
till mig

Du fattas mig
Fan vad jag saknar dig.

Ibland känns det som
att du sitter bredvid mig
vakar över mig
skrattar med mig
gråter med mig

Fan vad jag saknar dig

Jag skäms över att säga det
jag säger det inte
till någon
Det känns så löjligt

Det känns som om
de gått vidare nu
accepterat det faktum
att du plötsligt dog

Jag försökte prata med mamma en gång
hon sa att du var ju sjuk
Men jag visste inte det

Det var ju en lunginflammation
det hade du ju bara haft i några dagar
eller hur?

Du var på sjukhus då du dog.
Jag hälsade inte ens på dig
jag skulle åka till Frankrike
det var några av dina sista ord

"Kom Ida fram okej?"

Och jag kanske hatar dig
för du tänkte på mig
Du borde tänkt på dig
jag borde tänkt på dig
men jag trodde du skulle
komma hem

Och jag fick se din kropp när jag kom hem
jag sprang gråtandes därifrån
det skal som inte var du
Jag minns de händer som låg knäppta
över ett tomt bröst
det var inte du

Jag sprang.

Vakar du över mig nu?

jag saknar dig
jag saknar dig
jagsaknardigjagsaknardigjagsaknardig

jagsaknardigjagsaknardigjagsaknardigjagsaknardig




Fri vers av entusiasm
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-25 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm