Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober -14


De spände fast dig i en säng.

 

 

De spände fast dig i en säng
efter att larmet hade gått
409 kg skötare som lade sig
på din kropp

De ger dig injektioner
lugn
lugn
lugn

Men ingenting kan lugna dig
med spännen kring din kropp

Du skadar dig i efterdyningar
av ett laglydigt våld
Och får ännu mera lugnande
de har dig i sitt våld

Du drömmer om glasskärvor
som sliter dig isär
och tänker på de gånger
du tänkt säga farväL.




Fri vers av entusiasm
Läst 387 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-22 10:35



Bookmark and Share


    Julia D
Väldigt fin text!
2015-04-26

  Per "Läsaren" Sörqvist
Ser du mig springa i suckarnas korridor, snart fastspänd för att regleras, ser du mina utflippade timmar i bältsäng, hur jag tillslut mötte/nådde mig själv i en stor suck,
att jag först då fick lugnande och sov i dagar.


2015-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om mångas bistra verklighet!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm