Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek då för fan.

 

 

Livet är en lek
inget är på riktigt
verkligheten är
subtil
diffus
vag

Jag är snöängeln
när snön har smält
finns jag kvar?

I fantasin
etsar sig en skugga
fast

bit tag
naglar mot bar hud
slå hål på mitt privata patriarkat
sparka sönder mitt självhat

Jag är snöängeln du glömde kvar

Livet är en lek
Världen spottar på den som är svag
Rullar sig i dammet av en nerbrunnen stad

lek
lek
lek
(lek då för fan)

Du fick vara snöängeln för en dag
du glömdes bort
barnen sprang
bort
bort
bort till mammor med varm choklad

Ge mig en gloria
ge mig en krona
den ska jag spara i en dag
Tills snön smälter bort
Mot en förtidig vårdag

Jorden gick under
men jag gick iallafall under först.

 




Fri vers av entusiasm
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-07 17:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
konstigt att så få kommenterat dina texter. du e bra.
2018-06-21

  aol
Jag gillar texten känner en negativitet gripa tag,
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm