Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att...

Jag andas stenblock
bara för er skull
jag går på knivar
bara för er skull
Jag skriker så högt jag kan
bara för er skull
Jag äter för att leva
bara för er skull

Jag tittar mig själv i spegeln
bara för min skull
Jag andas in mina initialer
bara för min skull
Jag slår allt jag kan
bara för min skull
Jag dör allt jag kan
bara för min skull.




Fri vers av entusiasm
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-25 21:46



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fin fint!
2011-01-28

    En dold röst.
så otroligt berörd!
2011-01-25

  VampyrÄngel
Galet bra.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm