Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Jag

om jag
låg på ett golv och blödde
skulle du
suckat
gått
somnat om igen?

om jag
kom till dig
med tårar i ögonen
med ett leende på läpparna
och bad om hjälp
skulle du
säga nej?


om jag
bara gick mig väg
jag tänkte aldrig komma hem igen
skulle du
tänkt att
bästa sättet att få uppmärksamhet
är att ignorera allting om och om igen?

om jag
inte förstår dig
om jag
bad på mina bara knän
att du skulle komma tillbaka till mig
om jag
lovade att aldrig vara dum igen
om jag
lade mig framför tåget
bara för att få tillbaka dig
skulle du
ens lyfta ett ögonbryn och vända om igen?

Jag förstår inte
varför livet ligger uppochner
jag förstår inte
vem du är

jag förstår
varför jag kommer att förlåta dig
jag förstår
varför jag aldrig kommer att glömma
att du övergav mig




Fri vers av entusiasm
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm