Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härligt att få vara kär (igen)


Kärlekens brand

Texter om hjärtslag och kärlek är svåra
De skyggar för min tanke och hand
Där står jag med mitt hjärtslag
och kärlekens varma brand

Nyfödd är den där med hoppet och klingan
och all denna ljuvliga musik
den eld som brann bort i fjärran
har slocknat till stel mosaik

Insidan är krigets brända stad
Där finns ärren och mörkaste sorgedal
Hjärtat som så länge verkat som sin egen kannibal

Här är nu hälften vid liv och hälften försakat
Där vackrast, är det som vinner
Jag placerade vingarna och kysste dig bort
Kärleken är vad jag återvinner

Himlen är öppnad och solen är sann
Tårar har tappats på bly, jag kan gråta
Såren är ärr och hjärtat slår igen
Kärlekens kraft är en gåta




/N




Fri vers av mamma08
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-26 18:54



Bookmark and Share


  Just Emotions
gillas skarpt!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08