Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris ifrån arkivet


Jag mår på det här sättet

och det gör så att jag bara dansar framför min spegel i takt till musiken
då jag låtsas att du dansar här alldeles bredvid mig
när vi två bara rockar fett åt den här
sjysta akustiken
för det verkligen svänger på när vi två, bara ler emot varann
Och när du ibland bara låtsas ramla så tar jag genast emot dig i min stora famn
för jag fantiserar ju för fullt just nu,
nu när jag låtsas att den här dansen bara är helt sann
Och att skaka på höfterna är ju hur enkelt och hur lätt som helst, och faktiskt ganska så kul

Jag mår på det här sättet, och det gör så att jag bara dansar fram…

Ken Cassel
20/10-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-26 19:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter härligt
2011-01-27

    ej medlem längre
ja den får mig att må bättre, tack :)
2011-01-26

  volaille
mysig text !
2011-01-26

  Ninananonia VIP
Härligt! :)
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel