Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=QMBGXLGsdfQ&feature=channel


Se bastasse una canzone

Se bastasse una canzone
per fare la pace
per vivere
per la vita
una vita straodinario ci sarà

Però lo so,
è il mio sogno
per farlo piacere
il nostro mondo
un mondo straordinario c'è

La musica italiana
la bellissima musica
la bellissima lingua
et se dico :
Ti amo e ti voglio bene !
Che dimmi ?

Se bastasse una canzone
una bellissima canzone
chi fammi ridere
e vivere la vita
l'amore c'è...
___________________

Om det räckte med en sàng
för att skapa fred
för att leva
för livet
ett extraordinärt liv blir det

Men jag vet,
det är min dröm
för att tillfredsställa den
vàr värld
en extraordinär värld

Den italienska musiken
den vackra musiken
det vackra spràket
och om jag sade:
Jag älskar dig och vill ditt bästa!
Vad sade man mig?

Om det räckte med en sàng
en vacker sàng
som fàr mig att skratta
och leva livet
kärleken är här...
-------------------------------------
Le 20 più belle canzone italiane :

http://www.youtube.com/watch?v=v4JIkjV_V3w




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-26 19:30



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker
2011-01-26

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vackert..! och vilken fin musik. det är så vackert med sång på italienska! Men den länken överst går ej att öppna här i Sverige..
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm