Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatthälsning

Kväll nu

långt borta
där garderoberna är tomma

så när som på
min ytterrock

där bara den svarta platt-TV:n
vittnar om en värld
utanför de fyra väggarna

den
och det stilla kluckandet
från någon

som borstar sina tänder
i det obligatoriska
hotellglaset
i rummet bredvid

eller som kanske skålar
i whisky
för natten

tillsammans
med sin stumma
älskarinna


Kväll nu


Tuggar på tystnaden
och tänker

på natten
som smyger barfota
där ute i korridorerna

och öppnar låsen

och kommer fram
till våra sängar

för att kanske
läsa oss en saga

också
i vargtimmens
mörker


Nu säger jag
god natt

och drar rocken
över mitt
huvud




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-26 22:35



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra skrivet!
2011-01-27

  Just Emotions
gillar denna skarpt!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP